Dinsdag, 6 oktober 2009

Vandaag al 6 oktober…. binnenkort is dit jaar alweer voorbij… nee, wat vliegt de tijd…

Gisteren heel intensief op kantoor gewerkt, tijd voor niets gehad. Het was buiten sowieso te nat, het heeft de hele dag geregend en gemiezerd. Meer dan 13 liter bij ons…

Vanmorgen dan gemerkt dat er iets vreemds aan de hand is met de camera richting parkeerplaats… De kabel naar de camera loopt via het dak en tussen de dakpannen door naar een computer die op de zolderverdieping staat. Die kabel hangt buiten aan de gevel nu ongeveer een meter omlaag… alsof er iemand aan heeft getrokken. Of dat er een dier op die kabel heeft gezeten en daardoor de kabel omlaag getrokken heeft.
De kabel loopt erg stroef door de isolatie en onder de dakpan rand door, dus door de wind of zo zal die kabel niet kunnen bewegen… heel vreemd!

Proberen dat ik vandaag tijd kan vinden om tijdens een droog moment te zien wat de schade is, momenteel is er namelijk daardoor géén beeld op die webcam… Maar vreemd is het wel!

Tja, het is altijd wel wat!

Toch een leuke dag gewenst…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 13.6 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +8.2°C, max temp. 13.8
Minimum temperatuur gemeten op het gras 7.2°C.

Vandaag is het meestal zwaarbewolkt tot betrokken en tijdens de eerste uren van de dag is het vaak nevelig. In de loop van de voormiddag gaat het opnieuw regenen vanuit het zuidwesten. Later, in de loop van de namiddag wordt het opnieuw droger vanuit het westen maar het blijft wel meestal zwaarbewolkt. Een bui, eventueel vergezeld van onweer blijft mogelijk.

De maxima schommelen tussen 15 en 19 graden.

Vanavond en vanncht blijft het meestal zwaarbewolkt met mogelijke enkele schaarse opklaringen. Enkele buien of wat lichte neerslag blijft mogelijk.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.