Vrijdag, 9 oktober 2009

Ik begin langzamerhand met de isolatie werken op de zolder, dat betekent dus vandaag zoveel mogelijk “opruimen” op de zolder, of met andere woorden: beslissen wat nu eens eindelijk weggegooid kan worden en naar het containerpark gebracht moet worden.

Ik zal er dus wel een tijdje mee bezig zijn…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.4 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +5.8 °C, max temp. 14.6 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +2.2 °C.

Vandaag krijgen we eerst brede opklaringen, later komen er meer wolken uit Frankrijk. In het zuiden blijft het op veel plaatsen de ganse dag zwaarbewolkt.

De wind waait eerst matig en lokaal later zwak uit oost, draaiend naar zuidoost. De maxima schommelen tussen 13 en 17 graden.

Vanavond en vannacht is het zwaar- bewolkt met regen uit het westen. Een lokale donderslag is mogelijk. De zwakke tot matige zuidoostenwind ruimt naar het westzuidwesten. De minima situeren zich tussen 9 en 13 graden.

Geplaatst in Herfst 2009.

Eén reactie

 1. Hallo Hubert

  Goed overwegen wat je houdt en wat niet.
  En gezien we allemaal (of bijna allemaal)een zolder, èn een kelder èn één en of meer schuurtjes hebben bewijst dat wij allemaal wel het één en ander verzamelen, en er niet snel afstand van kunnen doen. “Nostalgie” noemt men dat.
  Vastnemen, keuren, nadenken en dan……………terug op zijn plaats leggen, want je zou het toch nog eens kunnen gebruiken, of later zeggen, had ik dat toen maar bijgehouden.
  Ik wens je volle moed, en niet te veel stijfheid na het rommelen.
  Jos

  Je hebt het precies onder woorden gebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.