Zaterdag 10 oktober 2009

Jongens, jongens, wat kan een mens toch veel (onnodige) dingen verzamelen…

Ik ben gisteren zeker 50, 60 of misschien wel 70 keer twee trappen omlaag en twee trappen omhoog gelopen om spullen naar de garage te brengen die daar gesorteerd worden… oude archieven, oude computer kartons, oude computers, modems, harddisks, scanners, printers, oude disketten, boeken, oude tv apparaten, noem maar op… en heb al 2 volle auto’s met oude archieven en kartons naar de shredder gereden, en 2 volle auto’s met kartons en cds en boeken en disks naar het containerpark. En één auto vol met papieren naar een van onze garageboxen waar de aktuele archieven van onze firma staan opgeslagen.

Dat er is opgeruimd is op zolder kunnen we nu al (een beetje) vaststellen, er is één hoek kompleet vrij gemaakt zodat we daar de spullen van het deel rechts van het trapgedeelte voorlopig links kunnen neerzetten, zodat rechts gewerkt kan worden voor de dakisolatie.

Dat ruimen is dus gepland voor vandaag, zodat ik hoop vanavond een zolder volledig leeg te hebben…

Ik weet dus wat me te doen staat: bezig blijven om de spierpijn niet de overhand te laten krijgen…
Prettig weekend iedereen!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 12.9 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +8.2 °C, max temp. 12.06 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +6.0 °C.

Deze voormiddag is het op vele plaatsen zwaarbewolkt met overal nog enkele perioden van regen. Over het westen komen er later in de voormiddag wel meer opklaringen voor. In de namiddag wisselen overal zon en wolken elkaar af en vallen er vooral over het oosten nog een paar lokale buien of buitjes terwijl het overwegend droog blijft over het westen.

De maxima liggen tussen 13 en 17 graden. Matige westenwind.

Volgende nacht blijft het droog met eerst een afwisseling van wolken en opklaringen. Later neemt de bewolking toe. Minima tussen 7 en 13 graden.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.