Zondag, 11 oktober 2009

Jaja, de rechter zolder is nu volledig leeg, en de linker zolder staat ongelooflijk vol met koffers, en dozen speelgoed, en kartons vol met singles en LP’s en cassettes, en muziek CD’s (die ondertussen allemaal digitaal opgeslagen staan) en creaties van de jongens van de kleuterschool en lagere school, en boeken en schriften van de middelbare school, en hertengeweien en lampen en spots en spotrails, en stukken hout en planken en plankjes, en bedden en matrassen en kussens en kussentjes, en stoelen en klapstoeltjes en tafels en tafeltjes en sofa’s en fauteuils en kasten vol met nog meer kartons en winterkleding en legplanken en … en in de garage stapelt zich de troep die weg mag maar die eerst nog gesorteerd moet worden alvorens naar het containerpark gebracht te worden…

HEEEEELLLLLPPPPPPP

Vandaag zullen we het dus maar rustig aan doen…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 4.2 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +8.8 °C, max temp. 13.8 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +6.2 °C.

Vandaag is het eerst droog met lokale opklaringen. Later wordt het overal zwaarbewolkt uit het noordwesten met wat lichte regen of een bui.

De maxima schommelen tussen 10 graden in de Hoge Ardennen en 15 of 16 graden in Vlaanderen. De wind waait matig en aan zee soms vrij krachtig uit zuidwest en ruimt naar west.

Vanavond en vannacht wisselen wolken en opklaringen af en is er kans op enkele buien, eventueel lokaal met onweer. De minima liggen tussen 5 en 11 graden. De wind ruimt naar noordwest of noord en waait matig, aan zee vrij krachtig of krachtig, met rukwinden tot 70 km/u.

Geplaatst in Herfst 2009.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.