Donderdag, 15 oktober 2009

Behoorlijk koud vannacht… -8.6° C aan de grond en -4.8° C onder thermometerhut gemeten.

Wedden dat er veel auto’s startproblemen zullen hebben vanochtend?
Tijd om ook de winterbanden eens te gaan zoeken…

Gisterenmiddag samen met Jochen het hardtop dak op mijn cabrio geplaatst. Vanaf nu is het immers geen weer meer om “oben ohne” te rijden, dus de auto in de garage geplaatst zodat de stoffen kap kon drogen na de ochtendvriesmist die er op zat. Daarna dus de hardtop er terug op gemonteerd. Vervolgens terug naar Luik gereden om daar Jochen’s auto op te halen, die de afgelopen dagen gerepareerd werd van de hagelschade eerder dit jaar. Je ziet er niets meer van.

Vandaag tijd vinden om verder te werken op de galerij tussen de twee zolders, er staat toch behoorlijk wat materiaal daar dat nog weg moet om ook daar aan de nieuwe vloer te kunnen werken.

En zo blijven we dus bezig.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum -4.8 °C, max temp. +4.0 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras -8.6 °C.

Vandaag verwachten we na het optrekken van het eventuele ochtendgrijs opnieuw zonnig en fris weer met een schrale noordoostenwind. In het westen van het land is er kans op enkele wolkenvelden.

De maxima schommelen tussen 6 graden in de hoge Venen en 12 graden in de kuststreek. De wind waait meestal matig uit noordoost.

Volgende nacht is het eerst koud en helder. Later in de nacht neemt de bewolking toe vanaf het noorden en op het einde van de nacht is er ook kans op wat lichte regen of motregen langs de Nederlandse grens.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.