Zondag, 18 oktober 2009

GRATIS SNEEUWMAILING 2009-2010: HIER klikken

Gisteren hebben Brigitte en ik een gezellige namiddag verbracht in Hotel Drosson, samen met Susy en Jos Hermans; bij de lezers van mijn website goed bekend van Jos zijn regelmatige reakties hier. Zij hadden overigens tijdens de wandeling die zij eerder op de dag door Wirtzfeld maakten, ook kennis gemaakt met de eerste korrelsneeuw van het seizoen….
Op het eind van de dag heb ik dan nog van Jos een pot speculoospasta gekregen, en die dus gisterenavond voor de allereerste keer in mijn leven op een boterham geproefd! Smaakte lekker, al vind ik wel dat die op een zoete pistolet beter smaakt dan op grijs brood.
Nog eens bedankt Jos!

Iedereen een prettige zondag!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 3.6 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum -0.4 °C, max temp. +7.6 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras-2.2 °C.

Vandaag blijft het na het optrekken van het ochtendgrijs droog op een eventueel buitje aan de kust na. Er zijn brede opklaringen en enkele wolkenvelden, die iets talrijker zijn aan de kust en in het westen van het land. ’s Namiddags kunnen zich ook enkele stapelwolken vormen.

De maxima schommelen tussen 7 en 13 graden. De wind waait zwak en meestal veranderlijk, aan zee soms matig uit noord tot noordwest.

Vanavond en vannacht blijft het droog maar met meer wolkenvelden, vooral in het westen van het land. Op veel plaatsen wordt er nevel gevormd.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.