Donderdag, 29 oktober 2009

VVanochtend erg mistig in onze streek. En in mijn keel hangt ook een soort mist, ben sinds gisteren druk bezig halstabletten te zuigen…

’t zal wel met de werkzaamheden van verleden week te maken hebben waarbij ik regelmatig binnen en buiten moest zijn om de spullen voor de zolder renovatie uit de vrachtwagen te gaan halen.

Gisteren wel nog een tweede laklaag op de vleor van de zolder aangebracht, en gisterenavond nog een pak verhuiskartons gaan kopen in de bouwmarkt, zodat er beter gestapeld kan worden wanneer we de komende dagen beginnen het andere zoldergedeelte leeg te halen.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +0.0 °C, max temp. +13,8 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras – 2.0 °C.

Vanochtend is het nevelig of mistig en hangen er vaak lage wolken. Overdag blijft de lage bewolking in sommige streken hardnekkig aanwezig, vooral dan over de noordoostelijke landshelft. In de andere streken wisselen zon en wolken elkaar af. Hier en daar kan er tijdelijk wat gedruppel vallen.
De maxima schommelen afhankelijk van de breedte van de opklaringen tussen 11 en 17 graden. De wind is zwak veranderlijk.
Vannacht blijft het overwegend droog met lokale opklaringen maar vaak ook lage wolken. Er is kans op mist en de minima liggen tussen 4 en 9 graden.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.