Zaterdag, 31 oktober 2009

’n Drukte van jewelste gisteren bij ons in Wirtzfeld: ’s morgens eerst nog lang zitten te kletsen met onze vertrekkende vakantie gasten Sonia en Patrick, daarna kwamen vrienden uit Eupen op bezoek, en ’s avonds nog familiebezoek uit Verviers.

Ondertussen was Jochen druk bezig om zijn koffer te pakken, want die vertrekt rond de tijd dat ik dit schrijf vanuit Frankfurt naar New York, waar conferenties plaatsvinden waaraan hij ongeveer elk jaar deelneemt.
(Ik krijg net een SMS binnen met: Het vliegtuig vult zich nu…)

Mijn verkoudheid is nog niet minder geworden, maar blijft draaglijk, heb geen koorts, dus ook geen griep….

Iedereen prettig weekend gewenst!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 3.6 °C, max temp. +10,6 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras – 1.0 °C.

Vanmorgen is het lokaal nevelig. Er zijn soms opklaringen, maar dikwijls hangt er veel hoge en middelhoge bewolking. Vanmiddag en vanavond kan er vooral in het westen van het land wat lichte regen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het nog droog.

De maxima schommelen tussen 9 graden in de Hoge Venen en 14 graden elders. De wind waait zwak tot matig, aan de kust matig, uit zuidelijke richtingen.

Vanavond en vannacht trekt een zwakke regenzone van west naar oost over ons land. Het wordt overal zwaarbewolkt tot betrokken en plaatselijk valt er wat lichte regen.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.