Woensdag, 4 November 2009

De opruim aktie op onze zolder vordert… zo vond ik een doos met Minitrix treintjes die ondertussen meer dan 40 jaar geleden voor het laatst werden gebruikt, toch maar bewaren zeker?

… verder een oud stencil apparaat, een telmachine met een handle eraan, een oude typemachine, schoolkrantjes van de lagere en middelbare school met artikelen van mijn hand erin, lege notitieblokken van een van mijn eerste werkgevers, midden de jaren 70, allemaal gedoemd om naar het containerpark te verhuizen, want ik zie mij niet in de rol om die dingen te proberen te verkopen op eBay of zo…

En terwijl het hier in Wirtzfeld pijpenstelen regent, stuurde Jochen enkele foto’s uit New York met sneeuwhopen in de straten, maar ik denk eerder dat dat kunstmatige sneeuw was die daar werd gedeponeerd voor een filmopname… en dat terwijl Mike op het ogenblik enkele dagen in Cairo vertoeft bij vrienden en temperaturen die nog altijd rond 30°C liggen.

Weersituatie in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 13.6 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 0.8 °C, max temp. +8,4 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +2.4 °C.

Vandaag wisselen opklaringen en wolken elkaar af en is er kans op lokale buien, maar op meerdere plaatsen is het vaak droog. Een plaatselijk onweer is mogelijk.

De maxima variëren van 6 graden in Hoog-België tot 12 graden elders. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuidwesten.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt met soms buien. De minima liggen tussen 3 en 7 graden. De wind waait meestal matig uit het zuidwesten.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.