Zaterdag, 7 november 2009

Het vlaamse dopingtribunaal maakt het wel erg bont doordat ze eergisteren hebben beslist dat Malisse en Wickmayer (en misschien ook Sugar Jackson, de boxer) een jaar lang schorsen omdat ze drie keer vergeten zijn hun vermoedelijke verblijfplaatsen van de komende maanden op te geven aan de dopingcontrole… Op FaceBook zijn er direkt al enkele initiatieven opgestart om steun te betuigen aan de supporters, en de reactie van een van de steuners vind ik erg toepasselijk:

“… typisch ons arme belgen-land… hebben we eens een paar sportmensen waar we fier op kunnen zijn…. gaat de ene of de andere zielige waarschijnlijk gefrustreerde dikzak zich even met deze mensen komen moeien….. hoe is het in godsnaam toch mogelijk!!!! op zulke dagen ben ik echt fier om belg te zijn !!!…”

… en dit citaat is ook veelzeggend: “…ook gisteren uit de krant geplukt: “Gerecht moet vijf moordenaars vrijlaten”, er is namelijk geen tijd om de procedure tijdig af te werken 🙂 in welk land leven wij weer?…”

Fier zijn Brigitte en ik in ieder geval op het werk dat we afgelopen week hebben verricht… de grote zolder is nu (op twee oude kleerkasten na) helemaal leeg zodat er vanaf Maandag gemakkelijk gewerkt kan worden om de schaapswol isolatie te plaatsen onder dit gedeelte van het zolderdak. Ook de electriciteit is uitgebreid met een viertal neon buizen en twee extra stopkontakten. Daarna worden ook hier vloer en wanden en dak met OSB platen afgewerkt en kan het materiaal, dat nu opeengestapeld staat op de kleine zolder, dan weer overzichtelijk herverdeeld worden over de hele zolder.

Vandaag eens kijken of we nog plaats kunnen maken in de garage, want daar staat nog het een en ander dat naar het containerpark moet gebracht worden.

Iedereen een prettig weekend, ondanks de voorspelde regen!

Weersituatie in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 6.0 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 3.4 °C, max temp. +6,4 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +3.2 °C.

De regen verplaatst zich naar het oosten maar er hangt nog vrij veel bewolking. Een buienlijn trekt vandaag nog van west naar oost met kans op een donderslag. Na de middag neemt de kans op buien af in het westen met wat bredere opklaringen aldaar.

Maxima van 6 graden in Hoog België tot 11 graden aan zee. De wind waait zwak tot matig uit west tot zuidwest. In het centrum en oosten waait er eerst een matige tot vrij krachtige zuidenwind.

Volgende nacht wordt het gedeeltelijk bewolkt, vrij koud en rustiger met kans op nevel of mistbanken eventueel aanvriezend. Minima van 0 tot 5 graden.

Geplaatst in Herfst 2009.

2 reacties

  1. Hubert,
    Als je van plan zou zijn een (oude, werkende G4 ((bolleke)) naar het recyclage park te verwijzen, dan wil ik die wel van de sloop redden………….

    De “bollekes Mac” is zowat het enige Macintosh model dat wij nooit gehad hebben… Alle werkende Macs werken nog, alleen de kapotte of “niet internet deugdelijken” zijn uitgerangeerd!

  2. Hoe zit dat eigenlijk met die doping controles.
    Ik dacht dat deze enkel doorgevoerd werden in Vlaanderen.
    Dus 2de verbijfplaats kiezen in één van de andere gewesten. En het probleem is toch van de baan???? Waarom zijn er zovelen die in Monaco een studioke gaan huren ???? Just héél just. Dat de “topsort” niet meer zonder “bijkomende middelen” kan is reeds lang geweten. Maar als topsporter moet je toch wel weten , dat indien je 3 aangetende zendingen van het doping agentschap gewoon negeert dit nog meer argwaan wekt.. Het captagon en druivensuiker tijdperk in reeds lang voorbij, zij die voorblijven (lees ; middelen gebruiken die nog niet gekend/opspoorbaar zijn), blijven aan de top. Je kan natuurlijk ook proberen om je manelijkheid zo lang mogelijk “weg te steken”, en met de pluimen bij de dames te gaan lopen…………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.