Woensdag, 11 november 2009

Gisteren goed opgeschoten, de hele zolder heeft nu zijn isolatielaag van 16 cm schaapswol, een gedeelte heeft ook al de dampfolie, en in het lange gedeelte zijn ook de balken al gemonteerd waarop de OSB platen gemonteerd worden.

Wirtzfeld_20091110_5466

Ben wel blij dat na 2 dagen intensief werken vandaag vanwege de Nationale Feestdag in Belgie (Wapenstilstandsdag, WWI) er vandaag even gepauzeerd kan worden, ik zal dus proberen mijn vermoeide ledematen veel in horizontale positie te houden…

Weersituatie in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.4 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 2.2 °C, max temp. +4.8 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +2.2 °C.

Vanmorgen is het op de meeste plaatsen grijs en soms ook nevelig. Bovendien valt er hier en daar ook wat lichte regen of motregen. In de namiddag wordt het op de meeste plaatsen droog en geleidelijk verschijnen er overal enkele opklaringen, behalve ten zuiden van Samber en Maas waar het zwaarbewolkt blijft.

De maxima schommelen tussen 4 graden in de Ardennen en 10 graden aan de kust.

Vanavond blijft het overal droog met lokaal soms brede opklaringen. In het tweede deel van de nacht neemt de bewolking toe en wordt het overal zwaarbewolkt, gevolgd door regen.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.