Vrijdag de 13de, November 2009

De isoleerwerken op zolder gaan gestaag verder: gisteren zijn de linker en rechterkant van het rechte dakgedeelte voorzien van OSB platen, in het achterste gedeelte is de dampfolie klaar en zijn de balken bijna allemaal geplaatst, en ik ben gisteren de trap zeker 60 à 70 keer op en af gelopen om de OSB platen naar boven te dragen.

Vandaag komt nog meer materiaal voor de geluidsisolatie van de vloer en de vloerplaten…

En dan ben ik zeker blij dat het morgen alweer weekend is om nog eens op adem te komen…

Wirtzfeld_20091112_5477

Op de voorgrond de twee kleerkasten “op wieltjes” zodat die zoveel mogelijk opzij van de werkzaamheden geplaatst kunnen worden… Boven in de nok zie je waar de balkjes onder de isolatie samengevoegd zijn, hierop komt nog een afdekplaat om ook die constructie onzichtbaar te maken.

Weersituatie in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.9 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 1.2 °C, max temp. +9,2 °C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +1.0 °C.

Meestal zwaarbewolkt tot betrokken met wat regen of motregen bij tussenpozen. De neerslag is meestal licht maar kan matig zijn, vooral in het noorden. In de loop van de namiddag wordt het droger uit het zuiden, mogelijk met enkele opklaringen.

Maxima van 11 tot 15 graden. Matige tot vrij krachtige wind uit zuidzuidwest tot zuid. Rukwinden van 40 tot 60 km/h

Vanavond zijn er enkele opklaringen. Later op de nacht wordt het zwaarbewolkt tot betrokken uit het westen en kan er hier en daar wat lichte neerslag vallen, vooral over het westen. Minima tussen 7 en 12 graden.

Geplaatst in Herfst 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.