Zondag, 22 november 2009

Ook vanochtend is het nog erg mild, maar de ochtend begint nog met diverse regenbuien…

Weersituatie in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 1.4 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 8.8 °C, max temp. +11.2°C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +6.8 °C.

Vanochtend regent het nog in het centrum en het oosten. Later wordt het tijdelijk overal overwegend droog met enkele opklaringen, alvorens een actieve buienlijn over land trekt met fikse buien, mogelijk vergezeld van felle windstoten en een donderslag.

De maxima schommelen tussen 10 en 14 graden. De zuidwestenwind wordt geleidelijk vrij krachtig tot krachtig met tijdens de buien in de namiddag rukwinden tot 85 km/u.

Vanavond en vannacht blijft het wis- selvallig en zeer winderig met geregeld buien, soms vergezeld van een donder- slag en rukwinden van 70 tot 85 km/u.

Geplaatst in Herfst 2009.

Eén reactie

  1. hubert,

    Ik zie dat kerkje nog steeds in de steigers staat. Die hebben zeker andere werklui dan jij voor je zolder had? Duurt zo lang, sinds de zomer?
    Goede zondag verder,
    Robin Verstraete

    Ja Robin, goed gezien, ons kerkje staat nog in de steigers, alle oude pleisterlaag moest eerst weggekapt worden (is ondertussen gebeurd) en de natuursteen wordt nu met speciale specie beworpen… een eerste witte laag zit er al op, maar het zal nog wel even duren voor het klaar is, want er mogen, van Monumententoezicht geen “moderne” materialen gebruikt worden voor de bepleistering…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.