Donderdag, 3 december 2009

Ooops, ik had hier eerst Woensdag geschreven, maar het is alweer Donderdag, de week is al bijna voorbij!!

De neerslag viel vanochtend opnieuw als regen, maar er zit een kans op dat er toch weer wat sneeuw zou kunnen bij zitten. Nou ja, het koudegevoel van de scherpe wind gebiedt een mens in ieder geval om toch maar liever binnen te blijven.

Op zolder wordt het opeengepakte spul op de kleine zolder langzaam maar zeker weer “ontrafeld” en beter beheersbaar verdeeld over de grotere zolder. Als dat werk klaar is, zal het allemaal een stuk overzichtelijker zijn.

Geniet van onze webcams… wie weet wordt het vandaag een beetje wit…

Weersituatie in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 2.1 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 0.8 °C, max temp. +5.4°C
Minimum temperatuur gemeten op het gras -1.2 °C.

Vandaag krijgen we een wisselvallige dag. Het is bewolkt tot vaak zwaarbewolkt en in het oosten valt eerst regen. Ook in de kuststreek is er kans op een bui. Na een drogere periode trekt in de namiddag een buienzone vanuit het westen het land in.

De maxima schommelen tussen 6 en 10 graden. Er waait een overwegend matige wind uit zuidwestelijke richtingen met rukwinden tot 60 km/u.

Vanavond en vannacht blijft het wisselvallig met eerst nog buien die in de Ardennen winters kunnen worden. In het noorden kans op enkele stevige buien mogelijk met onweer.

Geplaatst in Herfst 2009.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.