Vrijdag, 11 december 2009

De Technische Universiteit Eindhoven houdt vandaag en morgen open deur dagen, met als hoofdthema “OPEN YOUR MIND FOR INNOVATION“.
Op Discovery Channel of op National Geographic TV maakten ze reklame voor deze opendeur dagen onder de slogan “The Innovator”

Wat mij eerder deze week ertoe deed aanzetten om eens een kijkje te nemen op hun website. Snel ingeschreven en ook een bevestiging van aanmelding gekregen. Later, tijdens het beter bestuderen van hun dagprogramma stelde ik echter vast dat deze opendeur dagen hoofdzakelijk bedoeld zijn om studenten van de middelbare school te informeren over en kennis te laten maken met een mogelijke studierichting op de TU.
Ik heb me vanochtend dan maar weer snel afgemeld, ik denk niet dat ik me daar nog op mijn gemak zou voelen tussen al dat jonge grut, en opnieuw op de schoolbanken, dat gaat me dan toch een beetje te ver!

We zullen dus maar braaf thuisblijven en op de naderende sneeuw wachten die voor Zondagavond wordt voorspeld…

Weersituatie in Wirtzfeld:
Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 7.9 liter regen/m2.
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +4.2 °C, max temp. +7.0°C
Minimum temperatuur gemeten op het gras +3.2 °C.

Vandaag verwachten we vrij veel bewolking met kans op wat lichte regen of motregen in het oosten van het land. In het westen en soms in het centrum verschijnen er opklaringen.

De maxima schommelen tussen 5 en 10 graden aan de kust. Er waait een matige en aan zee soms een vrij krachtige wind uit noord tot noordnoordwest die geleidelijk naar noord tot noordoost ruimt.

Vanavond en volgende nacht hangt er nog vrij veel bewolking met kans op wat lichte winterse neerslag in het oosten van het land. In het westen zijn er nog opklaringen mogelijk.

Geplaatst in Herfst 2009.

2 reacties

  1. Haha;

    De sneeuw is gekomen in Wirtzfeld, ‘ t Is nog niet veel, maar alle begin is moeilijk
    Hier in het Antwerpse ‘zuiden’ nog niets van dat . Een open lucht met temperaturen boven het vriespunt.
    Geniet er van
    Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.