Vrijdag, 22 januari 2010

Je zult je wel afvragen wat deze foto heeft te betekenen…?

Wel, Mike kwam gisterenavond alweer terug uit Egypte, want er is komende week een bootbeurs in Düsseldorf waar hij voor zijn studies naar toe moet, dus zodoende is hij opnieuw even terug in Belgie en zit op deze foto even gezellig met Brigitte niet in, maar op de keuken te keuvelen…

*Wirtzfeld_20100121_6031

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut: minimum -1.4 °C, max temp. -0.0°C
Minimum temperatuur gemeten op het gras – 1.4 °C

Vandaag is het meestal droog. De nevel en mist verdwijnen en lage wolkenvelden wisselen af met enkele tijdelijke opklaringen. In het westen wordt het stilaan zwaarbewolkt en kan het in de late namiddag af en toe licht regenen.

Maxima tussen 1 en 6 graden.

’s Avonds en ’s nachts zijn er nog opklaringen in het oosten van het land met kans op vorming van aanvriezende mist. Elders wordt het overwegend zwaarbewolkt. In het westen zijn er perioden met regen. Verder landinwaarts blijft het meestal droog.

Minima tussen -2 en +4 graden.

Geplaatst in Winter 2009-2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.