Woensdag, 3 maart 2010

Vandaag moet ik de eerste uurtjes van de dag zonder koffie of ochtendyoghurt doorkomen… heb een afspraak met de huisarts voor een “check-up” en moet dus nuchter blijven tot na het onderzoek. De laatste checkup is alweer 7 jaar geleden, dus werd tijd om nog maar eens alles te laten nakijken…

Gisteren is het vrij zonnig geweest bij ons, en ook vandaag belooft het een zonnige dag te worden. Wel is de temperatuur afgelopen nacht nog maar eens de vrieskelder ingedoken: -11° C op het gras, -8° C vanochtend onder thermometerhut.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter/m2 als regen
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum -8 °C, max temp. +6.0°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras -11.0 °C

Vandaag krijgen we, na een koude ochtend met lokale aanvriezende mistbanken, opnieuw een vrij mooie dag met zon en enkele wolkenvelden. De maxima liggen tussen 4 en 7 of 8 graden. De schrale oosten- tot noordoostenwind waait overwegend matig tot lokaal vrij krachtig. Volgende nacht wordt het opnieuw koud met hoge en middelhoge wolkenvelden. Op het einde van de nacht is er ook kans op wat lage wolken. De minima schommelen tussen 0 en -4 of -5 graden. De wind waait overwegend matig uit noordoost.

Geplaatst in Winter 2009-2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.