Woensdag, 10 maart 2010

Bar koude wind vandaag… beter binnen blijven en van achter het glas van het zonnetje genieten! Dan krijg je toch een beetje lentegevoel, want het duurt nog wel een tijdje voordat we echt van Lente kunnen spreken.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum -8.5 °C, max temp. -2.0°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras -11.5 °C

Vandaag blijft het zonnig en droog maar vrij fris met een matige tot vrij krachtige noordoostenwind. In het zuiden van het land zijn er vaak hoge sluierwolken. De maxima schommelen tussen 2 graden in de Hoge Ardennen en 5 tot plaatselijk 7 graden in het centrum en het westen. Deze avond en nacht neemt de bewolking geleidelijk toe vanaf de Noordzee. In de Ardennen blijven er nog opklaringen tot het einde van de nacht. Kans op vorming van nevel. De minima schommelen tussen +1 graad aan zee en -7 graden in de Ardennen.

Geplaatst in Winter 2009-2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.