Maandag, 22 maart 2010

De warme lentetemperaturen van vorige week hebben het gisteren laten afweten, en ook vandaag zal het nog een beetje fris zijn.

Ik ben ondertussen al regelmatig in de App Store van Apple aan het kijken welke programmaatjes daar in steken die voor onze volgende vakantie op mijn iPhone van pas komen.
En het blijkt dat er een heel aantal interessante dingen bij zitten, vaak gratis, soms voor minder dan 1 € te koop, zoals offline info over waar het dichtsbijgelegen café met gratis WiFi is gelegen, zodat ik daar snel mijn emailtjes van de zaak zal kunnen afroepen, maar ook programma’s met offline gedetailleerde stadsplannen, applicaties voor metro-, trein- en busdiensten met live vertrektijden, toeristische wandelroutes en noem maar op.
Een leuke voorbereiding dus voor onze volgende trip.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 2.2 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum +4.8 °C, max temp. +7.4°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras +4.8 °C

Vandaag wordt het na optrekken van het ochtendgrijs mooi met tijdelijk brede opklaringen, maar eerst is er nog veel bewolking met wat neerslag in het oosten. In de namiddag komt er tijdelijk meer bewolking uit het westen. Maxima van 9 tot 14 graden. De zuiden- tot zuidwestenwind waait eerst zwak en later matig. Vanavond en volgende nacht, toenemende bewolking vanaf het westen gevolgd door periodes met wat lichte neerslag. Later komen er vanaf de kust opnieuw opklaringen over het westen, met opnieuw vorming van nevel of mist. Minima van 2 tot 6 graden.

Geplaatst in Lente 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.