Woensdag, 24 maart 2010

Er schijnen een aantal graverende internet problemen in Belgie te zijn: gisteren waren er bij een aantal van onze klanten problemen via de mailservers van Skynet, en konden we hen gelukkig verder helpen via onze eigen euregio.net mailservers, en vanochtend stel ik vast dat men ook de VRT website deredactie.be niet kan bereiken…

Ook een gecachde versie via Google Cache van gisterenavond voor de VRT website leverde vanochtend niets op, en ook op sporza.be kom je niet verder, terwijl de websites van VRT, ketnet, canvas en één en een aantal radiozenders wel bereikbaar zijn…

Update 10.00 uur: ondertussen is de site ook weer van bij ons bereikbaar…

Gisteren naar het slaaplaboratorium geweest in St.Vith, en dat bezoek krijgt dus een vervolg: volgende week maandag moet ik er een nachtje doorbrengen om mijn slaapgewoonten te laten controleren, om te controleren of er inderdaad sprake is van slaapapneu.

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum -0.5 °C, max temp. +12.0°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras -1.0 °C

Vandaag verwachten we zeer zacht en vrij mooi lenteweer met echter behoorlijk wat hoge en middenhoge wolkenvelden. Het blijft overwegend droog. De maxima klimmen tot 15 graden in de Hoge Ardennen, 17 graden aan zee en tot 18 of 19 graden in het centrum. De zuiden- tot zuidoostenwind waait doorgaans matig. Vanavond en volgende nacht is het wisselend bewolkt. Vooral over het westen kan er een bui vallen, eventueel met een onweerachtig karakter. De zachte minima situeren zich tussen 8 en 11 graden.

Geplaatst in Lente 2010.

5 reacties

  1. Hubert,
    geen probleem hier met de websites.
    Geniet van de prachtige lentedag.
    E

    Dan schijnt het toch een lokaal routing probleem in onze streek te zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.