Vrijdag, 26 maart 2010

Jongens toch, wat hebben we gisteren afgeshopt… veel gezocht en gevonden, ik heb nu zowat een kompleet nieuwe outfit, want ik had me de laatste paar jaren een beetje afzijdig gehouden als het erom ging ergens te gaan shoppen… Dit keer was ik dus wel mee, maar mijn smaak kennende, heb ik wijselijk het kiezen aan anderen overgelaten.

De volgende foto’s zullen een indruk geven hoe de rest van de familie aan het zoeken was terwijl ik dus fotootjes trok van het (bijna onherkenbaar omgebouwde) Maastricht…

Op zoek naar de mooiste pullover...

Op zoek naar de mooiste pullover...

Oude gebouwen en moderne architektuur verenigd

Oude gebouwen en moderne architektuur verenigd

De mooiste boekhandel van Nederland was vroeger een kerk

De mooiste boekhandel van Nederland was vroeger een kerk

OLV Basiliek: ...Oh Sterre der Zee...

OLV Basiliek: ...Oh Sterre der Zee...

Vandaag doen we het dus een beetje rustig aan…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.5 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum +6 °C, max temp. +17.2°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras +5.0 °C

Vandaag krijgen we nog regen in de voormiddag over het oosten van het land. Elders is het tijdelijk droger met opklaringen, vooral dan in het westen van het land. In de loop van de dag kunnen er opnieuw enkele buien gevormd worden. De maxima schommelen tussen 8 graden op de Hoge Venen en 14 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak tot matig uit zuid tot zuidwest en draait tijdelijk naar zuidwest tot west. Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en wordt het tijdelijk droger. Minima tussen 3 graden op de Hoge Venen en 7 graden in Vlaanderen.

Geplaatst in Lente 2010.

3 reacties

  1. Eifelwetter schrijft :

    Dann kommt die Karwoche und die hat es tatsächlich in sich: Richtig wechselhaftes, launiches und auch kühles Wetter. Dabei legt sich der Tiefdruckeinfluss über Skandinavien bis hin zur Nordsee. Dabei setzt am Montag und Dienstag teils starker Regen ein und der Wind ist auch lebhaft. Dabei dreht der Wind auf Nordwest und es kommt ein Teil Kaltluft von Grönland auf uns zu, so dass es ab Dienstagnachmittag ab 300-400 Meter teils kräftiger Schnee droht, teils auch mit Gewittern. Dieser lässt am Mittwoch nach, aber es gibt immer wieder Schneeregen-, Schnee-, Regen- oder auch Graupelschauer. Dabei wird es recht kalt mit nur 0 bis 5 Grad am Mittwoch. Bis Ostern erholen sich die Modelle dann nur langsam, aber die Schneeschauer verschwinden wieder. Aber es bleibt auch über die Ostertage wechselhaft bei Werten von oft unter 10 Grad, also nix mit Frühling.

    Afwachten maar, en lang duren zal het deze maal wel niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.