Zaterdag, 27 maart 2010

Wel een duidelijk verschil in temperatuur: eergisteren 17°C in Wirtzfeld, en gisteren nog maar 7°C! Gelukkig is de meeste regen ’s avonds en ’s nachts gevallen. Toch is vanochtend de tuin nog te nat om er in te beginnen te werken…

Gisterenavond was er een interessante uitzending van “Terzake” op TV die handelde over de toekomst van onze pensioenen, met een beetje ( erg vage) uitleg van onze minister van Pensioenen, de heer Daerden, die het allemaal niet zo’n probleem vindt…

Uitzending gemist: klik hier !

Maximum brutto (!) pensioenen in Belgie (stand 2010)

Maximum brutto (!) pensioenen in Belgie (stand 2010)


Ondanks de duistere vooruitzichten: geniet van dit weekend…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 8.9 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum +4 °C, max temp. +7.0°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras +2.0 °C

Vandaag wordt het in het noorden en het centrum van het land licht wisselvallig met opklaringen maar ook wolkenvelden en kans op een lokale bui. In in het zuiden is het meestal zwaarbewolkt met soms wat regen of enkele buien. Maxima van 7 tot 14 graden. De wind waait zwak tot matig, aan zee meestal matig, uit zuid-zuidwest tot west.
Volgende nacht blijft het overwegend zwaarbewolkt met in het noorden eerst nog enkele opklaringen en nog altijd kans op wat regen of een bui. De minima schommelen tussen 4 en 7 graden. De wind wordt meestal matig en draait naar het zuidwesten.

Geplaatst in Lente 2010.

Eén reactie

  1. Tja, Daerden Jupiler, die vindt dat er nooit problemen zijn. Daar heeft hij voor zichzelf en voor de “kameraden” goed voor gezorgd……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.