Zondag, 28 maart 2010: Zomertijd: klok vooruit gezet?

Begin van de zomertijd….

zomertijd

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 4.1 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum +3.5 °C, max temp. +6.5°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras -1.0 °C

Vandaag kunnen er tijdelijk enkele korte opklaringen voorkomen, maar het wordt zwaarbewolkt vanaf de Franse grens, op de meeste plaatsen gevolgd door perioden met buien.De maxima schommelen tussen 7 en 12 graden. De wind waait matig tot lokaal soms vrij krachtig uit zuidwest tot westzuidwest.Volgende de nacht blijft het zwaarbewolkt en dan kan er ook meer regen vallen. Minima van 6 tot 9 graden. De wind wordt in het noorden zwak en veranderlijk, elders waait hij meestal matig uit het zuidwesten.

Geplaatst in Lente 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.