Maandag, 29 maart 2010

De dag begint hier regenachtig, soms zelfs met extra veel regen!

Vanmiddag opnieuw een afspraak in het slaaplaboratium in het ziekenhuis St.Vith, en dit keer moet ik er blijven overnachten om een slaapstudie te laten gebeuren.

Ben benieuwd hoe dat zal gaan!

Sinds 22 november 2008 heeft Wirtzfeld voor elke straat (of voor elke wijk…) een eigen straatnaam gekregen. Maar pas sinds vandaag vind ik in Google Maps ook inderdaad deze nieuwe straatnamen terug.
Hier zie je overigens hoeveel straten in Wirtzfeld dezelfde naam zur Holzwarche hebben…

Klik om in te zoomen

Klik om in te zoomen

Logisch hè?
Hopelijk volgen nu de GPS systemen ook snel, want veel mensen wisten ons niet meer te vinden, terwijl de post dan weer weigerde om brieven aan het oude adres nog af te leveren… Zou de wereld zich dan toch normaliseren??

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 12.7 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut:
minimum +4.5 °C, max temp. +9.0°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras +6.0 °C

Vandaag is het eerst vaak zwaarbewolkt met nog perioden van regen of motregen. In de namiddag wisselen wolken en enkele opklaringen elkaar af, en vallen er nog een paar lokale buien.

Het is zacht met maxima van 11 graden in de Ardennen en tussen 13 en 15 graden elders. Er waait een matige zuidwestenwind die later krimpt naar zuid tot zuidoost.

Vanavond en vannacht verwachten we opnieuw meer buien en is een donderslag niet uitgesloten. Het blijft wisselend tot zwaarbewolkt en in het westen wordt het later droger. De minima liggen tussen 7 en 10 graden.

Geplaatst in Lente 2010.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.