Dinsdag, 30 maart 2010

Net terug uit het slaaplaboratorium in St.Vith, waar men afgelopen nacht via 17 verschillende elektroden en microfoontjes en bewegingsmelders en kabeltjes en weet ik veel wat allemaal nog, geprobeerd heeft mijn slaapgewoonten in kaart/beeld te brengen.

Over een dag of tien weet ik dan meer…

Wordt vervolgd…

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 9.3 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut: minimum +7.5 °C, max temp. +11.5°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras +5.0 °C

Het is wisselend tot zwaarbewolkt. Eerst is het droog, later ontstaan enkele buien vanaf het zuidwesten, eventueel met onweer. In het (noord)oosten blijft het droger.

De maxima schommelen tussen 9 en 14 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig uit zuid tot zuidwest, met rukwinden tot 55 km/u.

Vanavond en vannacht krijgen we eerst regen of buien, eventueel met onweer. Later wordt het droger met opklaringen uit het westen. De minima liggen tussen 0 graden in de Hoge Ardennen en 5 graden aan zee. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

De pl

Geplaatst in Lente 2010.

Eén reactie

 1. Hallo,
  Heb je dan ook kunnen slapen in dat laboratorium?
  Toch niet te veel last gehad van al die kabels en andere spullen rondom u.
  Groetjes,
  Luc en Nicole uit Harelbeke

  Ik heb er net zo goed (=net zo slecht) als thuis geslapen, ondanks de draadjes… Maar dit keer heeft men dus de hersenactiviteit en de ademstilstanden gemeten, thuis is dat moeilijker…. Wel nog veel moeite doen om de rest van het plaktextiel uit mijn haren te krijgen waarmee de sondes bevestigd werden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.