Dinsdag, 13 april 2010

Vandaag gaan wij naar een meeting in Brussel van de OKRA, waar verdere details uitgelegd worden over een reis die door de OKRA georganiseerd wordt en waaraan Brigitte en ik later dit jaar zullen deelnemen…

Meer details daarover dan ook pas later dit jaar…

Gelukkig blijft het vandaag droog, dus kan de rit naar Brussel best aangenaam worden (als er niet te veel files zullen opduiken…)

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 2.3 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut: minimum 1.5 °C, max temp. +8,0°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras 1.5°C

In het centrum en het westen wisselen vandaag wolkenvelden af met opklaringen en zonnige perioden. In het zuidoosten is er meer bewolking, met kans op enkele buien. De maxima liggen tussen 9 en 16 graden. De wind uit noordoost neemt toe naar matig tot vrij krachtig, met rukwinden tot 50 km/u.

Vanavond is er in het zuidoosten nog veel bewolking met kans op een bui. Later wordt het ook daar wisselend bewolkt en droog. In het tweede deel van de nacht neemt de bewolking toe in het westen en het noorden.

De minima liggen tussen 1 en 5 graden. De wind neemt af naar zwak tot matig.

Geplaatst in Lente 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.