zondag, 18 april 2010

Even pauze op onze website…

17042010

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut: minimum -3,0 °C, max temp. +16.6°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras -6.0°C

Vandaag krijgen we opnieuw rustig en aangenaam lentweer met veel zon en in de namiddag mogelijk wat stapelwolken. De maxima schommelen tussen 15 en 20 graden in het binnenland en blijven waarschijnlijk steken bij 13 graden aan de kust. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen. Aan zee wordt hij later op de dag soms matig uit noordelijke richtingen. Ook vanavond en vannacht blijft het droog met enkele wolkenvelden die in de loop van de nacht talrijker worden over het noorden van het land. Minima tussen 0 en 4 graden.

Geplaatst in Lente 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.