vrijdag, 23 april 2010

Jongens, jongens, in wat voor land leven we…

Gisteren valt onze belgische regering, nog maar eens vanwege de situatie B-H-V, en vandaag neemt een belgische bisschop ontslag. De reden daarvoor zal deze middag op een persconferentie onthuld worden:
Om 12 uur geeft aartsbisschop André-Joseph Léonard meer uitleg op een persconferentie. Léonard zal tijdens de persconferentie zal worden vergezeld door de bisschop van Doornik, Guy Harpigny, die de klachten over seksueel misbruik in de Kerk behandelt. Ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens zit mee aan tafel.

Gelukkig is het mooi weer en het werk in de tuin roept…. dus ik zal proberen mijn kantoorwerkzaamheden voor de middag klaar te hebben zodat ik van de frisse lucht kan genieten….

Prettig weekend iedereen!

Gemeten neerslag in de laatste 24 uur: 0.0 liter/m2
Temperaturen onder thermometerhut: minimum -4,0 °C, max temp. +10,0°C
Minimum temperatuur deze nacht gemeten op het gras -6,0°C

Vandaag wordt het opnieuw zonnig met slechts enkele hoge sluierwolken. De maxima schommelen tussen 12 graden aan de kust en in de Hoge Ardennen, tot 17 graden in de Kempen.

Er waait een matige wind uit oost tot noordoost, en aan zee tijdelijk uit noord tot noordoost. Vanavond en vannacht blijft het helder tot lichtbewolkt. Plaatselijk kan wat nevel gevormd worden.

De minima schommelen tussen -1 graad in de Hoge Venen tot 3 graden in het uiterste zuidoosten. De wind is zwak en veranderlijk.

Geplaatst in Lente 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.