Woensdag, 16 juni 2010

Toen ik gisteren onze dagelijkse post naar het postkantoor bracht bleek, dat de wegwerkzaamheden in onze gemeente Büllingen behoorlijk vooruit zijn gegaan. Probleem is echter dat je op het ogenblik praktisch nergens op de hoofdstraat in Büllingen kunt parkeren, want op het ogenblik zijn links en rechts van de hoofdstraat sleuven getrokken voor diverse verzorgings leidingen, en de nieuwe betonnen straatgoot is ook al aan beide zijden gegoten.

Maar voor de rest is de straat nog kompleet uitgebaggerd.
Als het droog is, enorme stofwolken, en als het regent natuurlijk een groot vettig modderbad.

Geen pretje dus om door Büllingen te moeten rijden, en ik raad dan ook iedereen aan die in onze streek komt, om via Bütgenbach langs het meer en de smallere weg door het bos naar Wirtzfeld te rijden, of anders via Elsenborn.

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag wordt het opnieuw overal erg zonnig en droog. De maxima liggen tussen 16 graden aan de kust, 18 tot 20 graden in de Hoge Ardennen en 21 tot 24 graden elders. Volgende nacht krijgen we meer sluierwolken over het zuiden van het land maar blijft het droog. De minima schommelen tussen 8 graden in de Hoge Venen en 13 of 14 graden aan zee en in het uiterste zuiden. De noordoostenwind waait soms vrij krachtig in het binnenland, en krachtig aan de kust met rukwinden tot 50 km/h in het binnenland en 60 km/h aan zee.

Geplaatst in Lente 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.