Maandag, 21 juni 2010: Zomer!

Vannacht was de kortste nacht, dat betekent dat de nachten vanaf vandaag weer langer worden, en dus worden vanaf vandaag de dagen opnieuw korter!

Nou ja, de weersvooruitzichten zijn in ieder geval dusdanig, dat het vanaf vandaag alleen maar beter zal worden: tegen het einde van de week zullen we waarschijnlijk allemaal opnieuw puffen en klagen dat het te warm is! De zomer komt eraan!

Geniet ervan.

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag is het eerst wisselend tot zwaarbewolkt met kans op af en toe lichte regen of motregen vanaf het noordwesten. In de late namiddag wordt het geleidelijk zonniger en droger vanaf noorden. Maxima van 13 tot 16 graden aan zee en in de Ardennen, van 17 tot plaatselijk 20 graden in de andere streken. ’s Avonds en ’s nachts blijft droog met opklaringen; het wordt nevelig met plaatselijk kans op vorming van mistbanken en aan zee mogelijk lage wolken. Het wordt een koude nacht met minima tussen 2 graden in de Hoge Venen en 8 of 9 graden aan zee.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.