Woensdag, 23 juni 2010

Geniet van een prachtige zomerdag!

Bij ons vliegen deze week de straaljagers erg laag vanwege de jaarlijkse zomer oefeningen rond de legerplaats Elsenborn, terwijl de maaimachines in ons dorp af en aan rijden om het hooi op tijd binnen te krijgen. Niks voor mensen met hooikoorts!

Het weerbericht voor vandaag

Tegen de ochtend kan het lokaal wat nevelig worden. De minima liggen tussen 5 of 6 graden in de Hoge Venen en lokaal 12 graden in Vlaanderen bij een zwakke en veranderlijke wind. Vandaag, woensdag, blijft het droog en wordt het opnieuw zonnig. De dag begint met veel zon, maar in de loop van de dag ontwikkelen er zich in het binnenland stapelwolken. Het wordt vrij warm met maxima van 21 graden in de Hoge Ardennen tot 27 graden in de Kempen. De wind is overwegend zwak en veranderlijk.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.