Zondag, 27 juni 2010

Het wordt moeilijk vandaag:

– fantastisch mooi weer, maar misschien al te warm om buiten te zitten…

– op TV een top hoogdag voor de sport liefhebbers:

natuurlijk de Belgische Kampioenschappen wielrijden in Leuven, de F1 races in Valencia, Wimbledon Tennis en natuurlijk de voetbal WK topper tussen Engeland en Duitsland, waarbij één van de twee al vanmiddag zal uitgeschakeld worden.

Iedereen dus veel plezier en maak er een mooie dag van:


Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag zondag is het zonnig en warm met af en toe wat stapelwolken. De maxima liggen in het binnenland tussen 25 graden op de Ardense hoogten en 28 tot plaatselijk 31 graden elders. Aan zee klimt het kwik naar 25 of 26 graden, daarna zorgt een matige zeebries voor wat afkoeling. Elders is er weinig wind. Deze avond en nacht blijft het zacht en droog met brede opklaringen en plaatselijke wolkenvelden. De minima liggen tussen 10 graden in de Hoge Venen en 14 tot 16 graden in de andere streken.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.