Dinsdag, 29 juni 2010

Heerlijk genieten van warme zomerdagen…

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Plaatselijk kunnen er een paar buien vallen maar in vele streken blijft het opnieuw droog. In Hoog-België onweert het mogelijk in de namiddag en de avond. De maxima schommelen tussen 21 graden aan de kust en 30 graden in de Kempen. Eerst is de wind zwak veranderlijk tot westelijk, overdag is hij soms matig uit west tot noordwest. Vannacht wordt het opnieuw droog met opklaringen en soms wolken. Op het einde van de nacht wordt het nevelig en bereiken lage wolken het westen van het land. Minima van 9 tot 15 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.