Maandag, 5 juli 2010

Voor veel mensen begint vandaag de vakantie, anderen moeten eerst recupereren van Werchter, en ik, ik moet zien dat ik vandaag van de iets koelere temperaturen profiteer om mijn kantoorwerk af te ronden.
Aan het begin van de maand is dat altijd iets meer…

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag trekt een wolkenband van noordwest naar zuidoost. Plaatselijk kan een bui voorkomen. Daarna komen er opklaringen vanaf de kust. De maxima liggen tussen 19 of 20 graden in de Hoge Ardennen en aan zee, en plaatselijk 24 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig uit westelijke, en tegen de avond eerder noordwestelijke, richtingen. Vanavond en vannacht komen er brede opklaringen en soms wolkenvelden. Op het einde van de nacht kan er zich wat nevel vormen. Het wordt vrij fris met minima van 7 tot 12 graden bij een zwakke of matige noordwestelijke wind.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.