Dinsdag, 7 juli 2010

Gisteren toch nog goed opgeschoten met het kantoorwerk, zodoende kon ik ook nog even tijd vinden om een levering van de bouwmaterialenhandel te verslepen.

Een halve palet met grasrandstenen en een big bag lavazand werden in onze tuin aan de straatkant neergezet, en om die uit het zicht te krijgen waren enkele retourtjes met de kruiwagen nodig om de spullen bij het tuinhuisje neer te zetten. Gelukkig had ik nog een oude big bag liggen, dus die kon ik dan terug vullen, kruiwagen per kruiwagen…

Het materiaal is bedoeld voor een soort waterloop in de achtertuin, maar daar kan ik pas aan beginnen als we geen gasten meer hebben in onze vakantie woning Wirtzfeld Valley, omdat de werken in de tuin bij de voordeur van het appartement gedaan moeten worden.


Weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt het, na het oplossen van het lokale ochtendgrijs, vrij mooi met vooral enkele hoge wolkenvelden. Overdag ontwikkelen er zich stapelwolken in het binnenland maar het blijft zo goed als droog, op een lokale bui na. De maxima liggen tussen 19 en 24 graden. De wind waait zwak tot matig uit noordwest. Vanavond en vannacht blijft het droog en wordt het meestal licht- tot halfbewolkt. Lokaal kan zich wat nevel vormen. De minima schommelen tussen 7 en 12 graden. De wind wordt eerst zwak en veranderlijk; daarna waait de zwakke wind vaak uit zuid tot zuidwest.

Geplaatst in Zomer 2010.

2 reacties

  1. Hallo Hubert,

    Ge zijt ook niet af te remmen hé.
    Als je dan toch bezig bent, maak er een hydrocentrale bij, dat scheelt ook weer wat Watt

    • Een hydromolentje zou best goed zijn, maar ik hoop dat die nieuwe waterloop eigenlijk niet nodig zal zijn (!). Het is gedacht om bij grote stortregens (die we steeds vaker zien), toch in staat te zijn het regenwater zo te leiden dat we er niet onder moeten lijden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.