Zaterdag, 10 Juli 2010

Het is lang geleden dat we zolang in de avond buiten hebben kunnen zitten. Gisterenavond tot laat in de nacht temperaturen rond 20°, en bijna geen wind.

En ik denk niet dat ik vandaag overdag veel kan werken in de tuin. Het gras moet een beetje lager gemaaid worden, maar niet te veel, anders wordt het te snel geel met die totale droogte, en ik wilde ook een beetje graafwerk verrichten, maar daarvoor zal het snel te warm zijn.

Om 08.00 uur was het bij ons al 21°C, dus dat is niet meer zo ver van de 30.2° die we gisteren konden opmeten.
En vandaag belooft het nog een paar graden warmer te worden.

Geniet ervan!

Het weerbericht van vandaag

Vandaag wordt het opnieuw zeer warm en zwoel. Tot de namiddag blijft het meestal droog en zonnig maar in de loop van de late namiddag neemt geleidelijk de kans toe op lokale onweersbuien. De maxima schommelen tussen 25 graden aan de kust en tussen 30 en 35 graden elders. Vannacht blijft het zwoel en onweerachtig. Het is wisselend bewolkt en plaatselijk kan het stevig onweren. De minima schommelen tussen 17 en 21 graden. Er waait een zwakke wind uit noord tot noordwest of uit veranderlijke richtingen.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.