Maandag, 12 juli 2010

Het zomers weer blijft ook nog vandaag voortduren, maar vandaag zullen plaatselijk in het Oosten van Belgie en Nederland de randverschijnselen van warm weer resulteren in zware onweders, dikke hagelstenen en zware windstoten.

Hopelijk zal het allemaal meevallen…

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag trekt een storing van west naar oost over het land, voorafgegaan door (onweers)buien, die hevig kunnen zijn, gepaard gaand met onweer, veel regen op korte tijd, hagel en mogelijk ook gevaarlijke windstoten. In de loop van de namiddag wordt het vanaf de kust droger met opklaringen. Het kwik klimt tot rond 20 graden aan zee, tot 25 graden in het centrum, en tot 29 graden in het oosten. Vanavond verlaten de laatste buien het land naar Nederland en Duitsland en vannacht wordt het overal droog met opklaringen. De minima liggen tussen 11 en 15 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *