Woensdag, 14 juli 2010

Gisteren ook de tweede regenton naast het huis geïnstalleerd. Omdat die direkt naast de waterkraan staat (met afvoer) heb ik een overloop op deze regenton kunnen installeren die het overtollige water weer terug naar de riolering afvoert.
En de volgende plensbui wordt, ondanks het mooie weer in de ochtend, later vandaag verwacht…

Vandaag, 14 juli, is het overigens precies 15 jaar geleden dat wij onze firma euregio.net opgericht hebben. 15 jaar in de internet business, dat is 15 jaar verandering, verandering, verandering, want de techniek staat niet stil en elk jaar komen er ontelbare nieuwe ontwikkelingen bij.
Ik ben blij dat Jochen, die sinds 5 jaar de firma leidt, nog altijd open staat voor al deze nieuwe technieken, want hoe ouder je wordt, om zo moeilijker wordt het allemaal.

Maar veel tijd om te vieren is er niet, ik heb een afspraak in de garage voor een jaarlijkse inspectie, er ligt nog kantoorwerk op mij te wachten, ik wil de werkbank voor het tuinhuisje vernieuwen, ik moet de houtschuur leegruimen ivm een volgende lading brandhout, de waterkering in de tuin moet verder gepland worden, en ….

Voor diegenen die naar onze Pastoor informeerden in verband met zijn auto-ongeluk: voor zover wij geïnformeerd zijn valt het nog redelijk mee: hij heeft een gebroken voet en klaagt over pijn in de borst, en moet nog in het ziekenhuis verblijven.

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag is het eerst nog droog met mooie zonnige perioden. Na de middag trekt vanuit Frankrijk een intense onweerszone over het land. De onweders zullen lokaal opnieuw hevig zijn met wolkbreuken, hagel en/of gevaarlijke rukwinden met kans op schade. Het wordt drukkend warm met maxima tussen 24 en 32 graden. De wind waait meestal matig uit zuidelijke en later westelijke richtingen. Woensdagavond vallen er in het oosten en noordoosten waarschijnlijk nog onweersbuien maar later wordt het vanuit het westen overwegend droog met opklaringen en lage wolkenvelden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.