Zaterdag, 17 juli 2010

Gisteren is er pas laat in de avond een onweer bij ons aangekomen, maar dat was bij lange na niet zo heftig als die van woensdag of zondag. ook de hoeveelheid regen viel dit keer mee; ca 11.5 l/m2. Wel komt hierdoor het maandtotaal op 77 liter, dat is dus al 3 keer zo veel als in de droge maand juni…

Gisteren kregen we nog familie op bezoek uit het Noorden van Duitsland, zodoende hebben we bijna de hele middag zitten te keuvelen op het terras. Van werken in de tuin is daarom niets gekomen.

Vandaag nog eens gaan shoppen in de bouwmarkt…

Prettig weekend of prettig begin van de vakantie!

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag is het wisselvallig met enkele plaatselijke buien. In de loop van de namiddag vermindert de buienneiging en wordt het overal overwegend droog met breder wordende opklaringen.

De maxima schommelen tussen 19 en 23 graden. De wind waait matig en aan de kust soms vrij krachtig uit zuidwest ruimend naar west.

Vanavond en vannacht blijft het droog met brede opklaringen. In het tweede deel van de nacht kan het nevelig worden. De minima liggen tussen 7 graden in de Hoge Ardennen en 12 graden aan de kust. De wind wordt zwak veranderlijk en aan zee matig.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.