Dinsdag, 20 juli 2010

Lekker weertje, en als het te warm buiten wordt, is er nog altijd de Tour de France binnen op TV…

een kleinere versie van de Tour de France is elk jaar de Omloop van de provincie Luik, die dit jaar al voor de 49 keer wordt gehouden.

En tussen 2 en half drie komt de 3de 4de dagetappe (Welkenraedt-Welkenraedt) ook dit jaar weer door Wirtzfeld, zelfs twee keer:

eerst vanuit Elsenborn langs de Wirtzfelder kerk naar Rocherath, om dan achterom terug te keren naar Wirtzfeld, bij ons langs de deur en dan via de weg langs het meer van Bütgenbach verder naar Waimes.

We zullen onze stoeltjes alvast klaarzetten voor 3 minuten “Tour Live” gevoel…

Het weerbericht voor vandaag

Vandaag wordt veruit de warmste dag van de week. De dag begint zonnig met wolkensluiers. In de namiddag en avond worden de hoge en middelhoge wolkenvelden talrijker in het westen en het centrum. Het blijft echter droog.

De maxima schommelen van 26 tot 33 graden aan zee. De wind waait zwak tot matig uit zuidoostelijke richtingen. Aan zee brengt een matige zeebries na de middag enige afkoeling.

Vanavond en vannacht blijft het warm en zwoel, vooral dan in het oosten, met hoge bewolking. Tegen de ochtend neemt de bewolking toe over het westen. Minima van 16 tot 20 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.