Donderdag, 22 juli 2010

Gsiteren was het later in de ochtend een beetje bewolkt, en vanaf 15,00 uur viel er dan af en toe een beetje regen, in totaal was het maar zo’n 4.7 liter per m2, dus ook dat viel wel mee. De tuin zal het wel kunnen gebruiken, maar het gras wordt stilaan toch al wat geler, ondanks het feit dat ik het een beetje hoger had laten staan om meer dauw te kunnen invangen.

Achterom waar ik het eerder deze week korter gemaaid heb, zie je nu al duidelijk dat er veel gele plekken in het grasveld liggen; maar ik hoor van anderen in het binnenland en in het noorden dat het bij hun nog erger is en dat het gras al helemaal verdord is.

Gisterenavond hebben we met een man of tien de Belgische Nationale feestdag gezellig gevierd in familiekring.

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag is het op de meeste plaatsen wisselend bewolkt met tijdelijk veel hoge wolkensluiers. In de loop van de dag is er kans op een plaatselijke bui, vooral in de noordwestelijke helft van het land. In het zuidoosten is het gedeeltelijk tot tijdelijk zwaarbewolkt en verwachten we vooral in de voormiddag wat regen.

Maxima van 20 tot 25 graden.

Deze avond en nacht wordt het op de meeste plaatsen droog en komen er opklaringen. Kans op vorming van nevel of een mistbank.

Minima tussen 9 en 13 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.