Zaterdag, 31 juli 2010

Mijn kantoorplaats heeft er weer een schermpje bij… gisteren is dan eindelijk mijn iPad aangekomen, die volgens de verzendpapieren van onze hardwareleverancier effektief 3,5 dag nodig heeft gehad van het koeriersdepot in Grace Hollogne (87 km van Wirtzfeld verwijderd…) tot bij ons… Over snelle koeriersdiensten gesproken!

Behalve voor de nachtelijke synchronisatie van de gegevens met mijn computer zal de iPad alleszins niet meer vaak op mijn kantoorplaats liggen, maar vooral naast mijn luie zetel in de woonkamer.

Volgens een aantal journalisten wordt de iPad verguisd als een apparaat dat we niet nodig hebben, maar voor mij en ondertussen al enkele miljoenen andere iPad gebruikers betekent het een apparaatje waarmee men multimedia toepassingen gemakkelijk kan bekijken.

Voor mij in ieder geval veel gemakkelijker dan op mijn iPhone, omdat het scherm van de iPad 6 keer zo groot is, en het toch een handelbaar en draagbaar apparaatje blijft. Bovendien hebben wij overal in huis en buiten in onze tuin een WiFi netwerk, zodat ik ook daar zonder extra communicatiekosten het internet kan raadplegen.

Ik zal er alleszins een hele tijd zoet mee zijn, denk ik zo, en of het dit weekend regent zal mij een zorg zijn!


Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag verwachten we vrij veel bewolking met vanaf het westen soms wat lichte regen of een paar buitjes. Na de middag is een lokale onweersbui niet uitgesloten, vooral in het noordwesten van het land.

De maxima schommelen tussen 20 en 22 graden op de Ardense hoogten en aan de kust, en tussen 23 en 25 graden elders. De wind waait meestal matig uit zuidwest en aan zee soms vrij krachtig met daar rukwinden tot 50 km/u.

Volgende nacht trekt de neerslag langzaam naar Duitsland en Nederland zodat het opnieuw droger wordt met enkele opklaringen.

Geplaatst in iPad, Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.