Maandag, 2 augustus 2010

Ondanks de momentele vakantieperiode vandaag toch wat meer stress op kantoor… zoals gewoonlijk aan het begin van elke maand valt er vandaag meer administratie te doen, dus daar zal ik mij dan maar mooi mee bezig gaan houden…

Het werbericht voor vandaag:

Het wordt vandaag een wisselvallige dag met zwaarbewolkte perioden. Er vallen een aantal buien, eerst in het westen, daarna ook elders in het land. Plaatselijk kans op onweer.
Late namiddag wordt het vanuit het westen droger met breder wordende opklaringen. Maxima van 19 tot 24 graden. Er staat een zwakke tot matige westen- tot noordwestenwind. Vannacht zijn er eerst nog buien in het oosten van het land. Daarna wordt het geleidelijk aan overal droog en worden ook de opklaringen breder. Het wordt fris en rustig met lokaal nevel en mistbanken. Minima van 6 tot 14 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.