Vrijdag, 6 augustus 2010

De dag begint met dikke mist over de dalen in de Oostkantons, maar die zou snel kunnen optrekken.

Ook mijn rechteroog ziet vandaag alles een beetje mistig, vanmorgen wakker geworden met een ontstoken gevoel onder mijn oog en een dikke hangende huidzak onder mijn rechteroog, ik ben dus niet eens symetrisch aan het verouderen…
Maar nee, ik denk dat ik weet hoe het komt:

’s Nachts draag ik een mondmasker dat aangesloten is op een CPAP beademings apparaat vanwege de bestrijding van apneu. Soms ontsnapt langs het gezicht een beetje lucht indien het masker niet hard genoeg aansluit.
En als die lucht dan tegen het oog blaast, kan dat dus gebeuren. Toch maar vandaag even bij de dokter voorbij gaan voor oogdruppels, tenminste, als die niet op vakantie is…

Iedereen een prettig weekend!

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag krijgen we al bij al aangenaam weer met zon maar ook wolkenvelden. Hier en daar is er eens wat gedruppel mogelijk maar op de meeste plaatsen blijft het droog. In de latere namiddag neemt de bewolking toe over het westen. De maxima schommelen tussen 18 en 23 graden. Er waait een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke en in het oosten vaak ook westelijke richtingen. Vanavond neemt ook elders in het land de bewolking toe en later vannacht kan er al wat lichte regen of een buitje vallen in het westelijke deel van het land. De vrij zachte minima schommelen tussen 10 en 17 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.