Maandag, 9 augustus 2010

De maand Augustus steekt vol met persoonlijke feestdagen in onze familie, zo ook vandaag: het is namelijk vandaag onze 36ste huwelijksdag…

Op 6 Augustus 1973 hebben we ons voor het eerst ontmoet
Op 9 Augustus 1974 zijn wij getrouwd
Op 4 Augustus 1975 werd Jochen geboren
Op 17 Augustus 1976 werd Mike geboren

We houden het dus vandaag een beetje rustig op de website…

Vandaag de beste dag van de week volgens de nieuwsdiensten met brede zonnige opklaringen. Ik heb ze wel nog niet waargenomen, maar laten we er maar van uitgaan, want morgen zou het alweer een stuk minder zijn en worden er opnieuw buien verwacht.

Niet dat ik veel buiten zal kunnen zitten, want vanaf vandaag geniet een medewerker van ons van zijn jaarlijkse vakantie, en dat betekent dat ik dan meer bij de telefoon moet blijven zitten.

Het weerbericht voor vandaag:

Na het optrekken van mist of lage wolken, krijgen we rustig en zacht weer met afwisselend opklaringen en wolkenvelden. Het blijft meestal droog. De temperaturen bereiken 20 tot 22 graden in de Ardennen, rond 21 graden aan zee en 23 tot 25 graden elders.
De volgende nacht is het gedeeltelijk of licht bewolkt en is er opnieuw kans op vorming van nevel of plaatselijke mistbanken. Op het einde van de nacht neemt de bewolking toe in het westen.
Minima van 9 tot 14 graden. De wind waait eerst zwak uit veranderlijke richtingen, aan zee matig uit west, later draaiend naar zuid-zuidwest.

Geplaatst in Zomer 2010.

3 reacties

  1. Hallo Hubert en Brigitte

    Aan jullie beiden van harte proficiat.
    En augustus dat is wel een “dure” maand ten huize Savelberg

    Jos/Suzy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.