Dinsdag, 10 augustus 2010

Iedereen bedankt voor de gelukwensen aan ons beiden gisteren, en zoals dat tegenwoordig gaat, werden de meeste reacties vooral op FaceBook geplaatst…

Zou dan toch het einde van de persoonlijke blogs naderen?
De toekomst zal het uitwijzen!

Zoals elk jaar trekt de aarde rond deze tijd door de Perseïden, een meteorenzwerm met veel stofdeeltjes. Wanneer de stofdeeltjes onze dampkring binnendringen, branden ze op en dat veroorzaakt opvallende lichtstrepen of zogenoemde vallende sterren. Volgens astronomen is er de ochtend van 13 augustus de grootste kans om vallende sterren te zien, met enkele tientallen exemplaren per uur. Geïnteresseerden kunnen terecht bij de Volkssterrenwachten in ons land, die speciale “kijkavonden” organiseren.

Dus als het weer meezit: Donderdag laat opblijven of Vrijdag vroeg opstaan en sterretjes kijken!

Sterren zien kan natuurlijk bij ons in het vakantie appartement WirtzfeldValley elke dag en nacht, dankzij de sterrenhemel boven in het romantische hemelbed!

Het weeerbericht voor vandaag

Vanochtend zijn er nog soms brede opklaringen. In het westen van van het land neemt de bewolking vrij snel toe en op het einde van de vormiddag valt er regen vanaf de kuststreek. Na de namiddag verplaatst de regenzone zich langzaam naar het centrum. In het oosten neemt de bewolking geleidelijk toe maar daar blijft het op de meeste plaatsen nog droog. De maxima schommelen tussen 19 graden aan de kust en 27 graden in Belgisch Lotharingen, met waarden rond 24 graden in het centrum. Volgende nacht trekt de regen verder naar de Ardennen.

Geplaatst in Appartement te huur, Zomer 2010.

Eén reactie

  1. We kregen nog volgende reaktie binnen over on,s vakantie appartementje:

    Hallo Brigitte en Hubert,
    We zijn afgelopen woensdag weer goed uitgerust thuisgekomen van een zeer ontspannen vakantie. Direct vanaf de hartelijke ontvangst hebben wij het prima naar onze zin gehad. In de omgeving hebben we een paar mooie wandelingen gemaakt en verschillende leuke plaatsjes bezocht. Het weer zat niet altijd mee, maar gelukkig was het appartement van alle gemakken voorzien: we hebben dankbaar gebruik gemaakt van de films op de computer en uitgebreid gekookt. Een prima plek om even lekker te ontspannen, en absoluut een aanrader! Hartelijke groet,
    Simon en Maryam, Augustus 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.