Vrijdag de dertiende

Toch nog een paar vallende sterren kunnen zien deze nacht, het was slecht gedeeltelijk bewolkt in Hoog België, maar het was wel behoorlijk fris, dus lang ben ik niet buiten geweest.

Voor de bijgelovigen is vandaag een paniek dag… vrijdag de dertiende, maar meestal valt dat bij ons nogal mee.

Ik zal maar niet teveel vertellen, en iedereen een prettig weekend wensen!

Het weerbericht voor vandaag:

Vandaag is het opnieuw wisselvallig met opklaringen en stapelwolken. Er vallen soms ook buien waarbij lokaal onweer niet uit te sluiten is. De maxima schommelen van 17 tot 19 graden in de Ardennen en aan zee, tot 21 of 22 graden elders. De westen- tot zuidwestenwind waait matig aan zee en meestal zwak in het binnenland. Vrijdagnacht vallen er in de kuststreek eerst nog enkele buien. Daarna wordt het overal overwegend droog met alsmaar breder wordende opklaringen. De frisse minima liggen tussen 4 graden in de Hoge Venen en 12 graden over het westen.

Geplaatst in Zomer 2010.

7 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Zolang we maar niet zo’n meteoriet op ons hoofd krijgen, want dan zien we echt sterretjes.
  Beter onder jullie romantisch hemelbed gaan liggen, dan zien we ze ook allemaal, behalve de vallende, maar dat is een werkje dat nog op je wacht……

  • Meteoriet… nee, inderdaad liever niet… en romantische sterrenhemel in het hemelbed: dat is nog altijd bezet door vakantie gasten, en dat duurt nog een tijdje zo… hopen maar dat de sterretjes inderdaad niet echt omlaag komen, anders wordt het inderdaad extra werk voor mij. Maar die kans is vrij klein. Prettig weekend… en hoe zit het met jullie garageverkoop… een lijstje klaar?

 2. We hebben besloten dat de garageverkoop niet doorgaat.
  Hebben familie/kennissen waarvan we vermoedden dat zij het één en het ander konden gebuiken gecontacteerd , en alles wat we echt vonden dat geen waarde meer had overgedragen aan de “kringloopwinkel”. We hadden niet de zin van ’s morgens 10 tot ’s avonds 17:00 handjeklap te staan doen, en te marchanderen voor enkele luttele EURO’s. Als je dan hoort wat je na een dag over houdt aan rommel die dan toch weer in de weg staat……….. gewoon weg naar de krinloopwinkel.
  7 bananendozen met boeken gaande van de 19de tot de 20ste eeuw staan klaar voor het Davidsfonds Mortsel. Zij houden jaarlijks een verkoop van 2de handse boeken (die zij bv uit nalatenschap verkrijgen). Deze verkoop brengt centje per centje nog een aardige EURO op , bedrag dat dan aan één of ander “goed werk” geschonken wordt.Nog enkele zaken blijven over die zal ik misschien door de jonge garde laten veilen op Kapaza of e-bay.

  • Jos, laat zeker weten hier over welke zaken het gaat die je wil verkopen. Wie weet kan je via Hubert z’n site stiekem een beetje reclame maken om zo je spullen sneller te verkopen 🙂

   • We hadden dat oorspronkelijk gedacht ook inderdaad te doen, via de site wat bekendheid te geven aan Jos’s zijn garageverkoop, maar zoals Jos al schreef, heeft hij ondertussen een snellere oplossing gevonden!

 3. Voor de verhuis heb ik 2 jaar na mekaar mee gedaan aan de garageverkoop.
  Ik ben telkens ’s anderendaags naar de kringloopwinkel kunnen rijden met een auto vol.
  Niks verkoop je … want je zou alles voor niks moeten weggeven, en uiteindelijk is er dat dan nog van gekomen ook … hahaha!!!
  groetjes en een prettig weekend voor iedereen …
  Marlies en Ron

  ps Mijn dochter zingt zondagnamiddag in ’t Saffloerke in Mol … wie zin heeft is welkom!

 4. Robert,vrijdag 13 ongeluksdag niets van, allemaal bijgeloof, wij zijn ook op een vrijdag de 13° gehuwd, in al de jaren, 45 jaar niets dan geluk. Wij hadden nooit een verkeerd woord, wel waren er af en toe ganse epistels en af en toe een noveen….daaaaaag, nog groetjes uit Blankenberge, en hier is het zoals bij jullie zeer winderig en veel regen. André.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.