Zaterdag, 14 augustus 2010

Kermis in Büllingen, RAVEL (fiets) happening in Waimes, voor elk wat wils dit weekend in onze streek. Ik heb mijn sportieve bezigheden gisteren beperkt tot het grasmaaien in de tuin, je moet nu de perioden tussen de buien benutten om zulk werk te doen. Gisteren viel in ieder geval goed mee, en ook vanochtend is het mooi weer in Wirtzfeld.

Wij hebben gisteren ook nog wat zitten spelen met de iPad. Brigitte o.a. Scrabble tegen de computer, en een elektronisch kruiswoordraadsel, en ik met een erg leuk programmaatje: de (gratis versie van) Photo Frame voor Flickr… dat programma kan niet alleen willekeurig foto’s opzoeken uit de grote online fotodatabase van Flickr, maar heeft ook een zoekfunktie.
Je kunt dus bijvoorbeeld een automatische slideshow laten draaien met als thema architecture, of Outback, of New York, of Alaska, of Canada, of Volvo en je krijgt een na een een willekeurige keuze getoond uit de meer dan honderd miljoen fotos die in de Flickr database staan…

Daar kun je dus uren zoet mee zijn…

Het weerbericht voor vandaag:

Na het optrekken van nevel en mist is het deze ochtend eerst nog vrij zonnig en overwegend droog. In de loop van de dag ontwikkelen er zich stapelwolken waaruit een plaatselijke bui kan vallen. Een donderslag is daarbij niet uitgesloten. Vanuit het zuidoosten neemt de bewolking na de middag verder toe en volgen er regen en buien.
Maxima tussen 19 en 24 of 25 graden.
Deze avond en nacht is het meestal zwaarbewolkt. Regen en buien trekken eerst van oost naar west. Onweer blijft mogelijk. Tijdens het tweede deel van de nacht wordt het tijdelijk droger. Minima tussen 10 en 16 graden.

Geplaatst in iPad, Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.