Zondag, 15 augustus 2010

Weekend tip:

Andy Clayburn in Concert

Plaats: Party tent – The Pub Bütgenbach
Wanneer: Zondag, 15. Augustus 2010 20:00

Andy komt speciaal uit USA over voor deze gelegenheid!

Geen regen gisteren gevallen, en toen ik om 8.00 uur mijn metingen voor het KMI ging doen begon de wind wel aan te wakkeren en werd de luchtvochtigheid al een stuk hoger, maar in feite zijn we er dus de laatste 24 uur goed van af gekomen met de regen.

Schijnt wel dat we in de komende 48 uur veel regen over ons heen gaan krijgen… we blijven dus lekker binnen…

Prettige zondag iedereen!

Het weerbericht voor vandaag

Een actieve storing trekt vanuit het zuidoosten langzaam over het land. De eerste neerslag is lichte regen bij tussenpozen. Daarna volgen er intensere regen en buien, eerst vooral ten zuiden van Samber en Maas, na de middag ook in het centrum. De regen bereikt het westen pas in de loop van de namiddag. Plaatselijk kan er tot 25 l/m2 vallen.
Maxima van 14 tot hooguit 20 graden.
Ook deze avond en nacht verwachten we vooral in het centrum en het westen nog perioden met hevige regen en buien. In Hoog-België veel lage wolken en plaatselijk slecht zicht. Minima tussen 12 en 16 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.