Maandag, 16 Augustus 2010

Bij ons hangt op het ogenblik lage bewolking en mist, maar dat is normaal na die hoeveelheid regen die er gevallen is.

Gisteren hebben we de hele dag regen gehad, en in totaal werden dat dan 39.7 liter per m2 in de pluviometer hier in Wirtzfeld…

Volgens de regenradar ziet het er vandaag voor het Oosten een stuk beter uit, maar in midden-Belgie en aan de Kust zal het waarschijnlijk de hele dag blijven regenen. Zo krijgt iedereen een beetje van alles…

Het concert van Andy Clayburn gisterenavond in Bütgenbach is overigens een groot succes geworden. De vrouw van Andy stamt uit Wirtzfeld, maar ze wonen al enkele jaren in New York, en dus was het best leuk hem ook nog eens hier te kunnen meemaken.

het weerbericht voor vandaag:

Het heeft al veel geregend, maar het is nog niet afgelopen. De volgende 24 uur, dus tussen nu en morgenochtend verwachten we nog 30 tot 60 l/m². Plaatselijk kan dit nog meer zijn. En dit bovenop wat er al gevallen is. Dus tot morgenochtend is het kletsnat, vanmiddag ligt het zwaartepunt over het westen van het land, va…nnacht meer over het oosten. Morgen komt er opnieuw regen vanuit Frankrijk, maar de hoeveelheden blijven beperkt, tot zo’n 5 l/m². Woensdag valt er nog een bui, maar vanaf donderdag verwachten droog weer. Vrijdag en in het weekend wordt het zelfs zomers warm met maxima rond 25 graden.

Geplaatst in Zomer 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.